Medlemsvilkår Hest.no

Vilkårene gjelder medlemskap på Hest.no. Som betalende medlem har du tilgang til alt innhold på siden vår. 

 

Medlemskap

Medlemskapet betales forskuddsvis og løper inntil vi mottar oppsigelse, og uansett ut den betalte perioden. Ved slutten av en medlemsperiode vil medlemskapet automatisk blir forlenget med en lengde lik den forrige.

Ved oppsigelse løper medlemskapet ut perioden du har betalt for, men blir ikke fornyet. Gjenværende beløp refunderes ikke. 

For å avslutte ditt betalende medlemskap – logg inn og gå til «Min side». Klikk på fanen «Abonnement» og du blir sendt til Stripe hvor du kan administrere din betaling.

 

Priser

Se gjeldende priser her.

Hesteportalen AS, en del av Everysport Group, forbeholder seg retten til når som helst å endre prisen på medlemskapet. De nye prisene kunngjøres på hjemmesiden, senest 14 dager før iverksettelse. De nye prisene gjøres gjeldende fra fastsatt dato for alle typer medlemskap.

 

Betaling

Du betaler medlemskap ved å benytte bankkort/kredittkort. Kortet trekkes for ny periode til du sier opp medlemskapet. 

Hest.no benytter Stripe som sikker betalingsløsning for kortbetaling.

 

Brukertilgang

Den juridiske eieren av medlemskapet er den som har tegnet det, og medlemskapet er personlig. Brukernavn og passord til Hest.no sine digitale tjenester må ikke deles med andre. Dersom man deler brukernavn og passord med andre, eller på annen måte misbruker tjenestene, har Hest.no rett til straks å stenge tilgangen til medlemskapet.

 

Samtykke til markedsføring

Når du er registrert bruker på Hest.no, anser vi deg som kunde med aktivt kundeforhold. I et aktivt kundeforhold vil vi kunne kontakte deg pr telefon og e-post med nyhetsbrev, tilbud og annen informasjon om våre produkter. Informasjonen vil kun være på egne vegne. 

Dersom du ikke ønsker å motta slik markedsføring kan du reservere deg ved å klikke på lenke til avmelding nederst i nyhetsbrevene.

 

Rettigheter

Som medlem har du tilgang til alt materiale, herunder tekster, artikler, nyheter, foto og video, grafikk og annet som er publisert på Hest.no. Avfotografering, nedlastning eller kopiering med sikte på gjenbruk er ikke tillatt uten Hesteportalen AS sitt skriftlige samtykke.