Close

Logo

Det er 1048 brukere på siden. 19 brukere er logget inn. Onsdag 25.11.2015 kl 13:09

Banetrening (video)

02.02.07 Det var jo meninga at vi skulle ri trening i dag, men den blei jo avlyst i går. Tok saken i egne hender og rei bort på banen for å trene litt med plutten. Over all forventning gikk det ikke, men om man tar var på de små tingene, så var det en knalltrening!

Raser stallen sammen?

Som vanlig opp i stallen, men i dag var jeg litt tidlig oppe. Tror jeg var der rundt tretiden. Møkka over boksen, og jeg skjønner meg ikke på Janko. Virkelig ikke. Han er så ustabil i magen at det ikke skulle vært lov. Litt av bæsjen hans er helt fin, noe annet er bløtt. Kan han ikke bare være helt stabil i magen da? Skal ikke være lett altså. Bytta vannet hans også, og det er tydelig at saltsteinen blir brukt, for i dag var bøtta nesten tom. Men at han får i seg mer væske er bare bra det. Mens jeg stod der og møkka var jeg sikker på at stallen skulle rase sammen og det som verre var. Det tok noen sekunder før jeg forstod at værgudene hadde åpna himmelen og slapp halgkuler til den store gullmedalje ned på oss. Før jeg flytta opp hit synes jeg hagl var stas fordi jeg opplevde det så sjeldent. Nå er jeg lei det. Men heldigvis går halgskurene fort over, så innen jeg skulle hente Janko ute var det over.

Lang børsting

Tok av Janko dekkenet, og ga han en skikkelig god børst og en lang klø. Han var tydelig gira på å bli klødd, for bare jeg tok på han kom koseleppa, og han lente seg mot meg og gikk fram og tilbake for å bli klødd. I dag var det bakerst på ryggen som var best. Jeg klødde masse før jeg gikk over på børstinga. Han røyta av endel pels, og når jeg sitter på huk og børster under magen på han, så sier det seg selv at jeg ikke ser ut etterpå. Han stod bare og slappa av mens jeg børsta, søte plutten. Nøyt virkelig da jeg børsta han i ansiktet, så han slappa av med mulen på meg, og da fikk den den vanlige krøllen. Han er så søt når han gjør det. Jeg salte på og droppa reflekser. Klokka var rundt halv fire, og utrolig nok så har jeg plutselig merka (i går) at det er blitt nesten en time lengre lyst. Herlig! Tok på meg regntøy, for det øste ute i det jeg skulle ut å ri. Stramma gjorden i alle mulige retninger. Han blåser seg opp, og med syntetreimer på salen, så skjer det noe rart, så selv om jeg har stramma på ene siden så er den ikke nødvendigvis stram på andre siden. Så jeg må alltid passe på at den er stram på begge sider, ellers er det stor fare for at jeg sitter mer under hesten enn i det jeg går opp.

Jobbe

Vi skritta bortover mot banen og regnet stoppa. I det vi kom bort så jeg det stå et hinderstativ utenfor banen med et oppheng helt på toppen. Det ga meg en idé. Jeg satt kameraet mitt på videomodus, plasserte det i hinderopphenget og trykka på rec. Da var det bare å ri. Kameraet filma i en halvtime av ridninga mi, så det ga meg masse materiale til å knote sammen til en liten film som kan sees [link=http://www.ragnhild.notepad.no/diverse/egentrening.wmv]her.[/link] Vi trente masse volter, tøy og bøy, prøvde oss på noen få sjenkelvikninger i både skritt og trav, noe som jeg kan se i etterkant at funker mindre bra. Fikk til et skritt her og et skritt der, og jeg er egentlig fornøyd med det. Vi får trene mer når vi rir på time, så jeg får litt veiledning på hva jeg gjør feil.

Galoppen, dagens høydepunkt

Vi jobba også litt i galoppen, og jeg synes det gikk såder i det vi rei på banen. Jeg synes han går alt for fort, men når jeg så på filmen i etterkant så gikk det faktisk ikke så urovekkende fort. Kanskje bare jeg som må lære meg å jobbe utifra det tempoet vi har istedetfor å tenke på å bremse han istedet. Der og da tenkte jeg mest på å være avslappa, myk i munnen og bare passe på at skuldra ikke forsvinner ut i motsatt retning i det vi skal ut på sporet igjen, noe jeg nå kjenner kommer og enkelt kan korrigere med utvendig sjenkel. Vi jobba litt i galopp på begge hender med masse trav og skritt i mellom bare for å roe ned. Han har kommet seg på det med å roe seg etter vi har galoppert, men det er enda litt igjen før vi er der vi vil være. Galopperte på volte på høyrehånd, og det gikk litt fort, så jeg tenkte å roe ned til trav. Må gudene vite hva jeg gjorde, men jeg satt meg vel ned i salen og gjorde et eller annet fancy, for plutselig vokste hesten både i høyde og bredde og steglengde og alt. Den følelsen av at ryggen kom opp i galoppen, den var magisk! Plutselig gikk plutten min i en flott, tretaktig galopp, helt nydelig å sitte på. Jeg hadde ikke hjerte til å bryte av til trav for å sitte på han slik han gikk der, åååh.. Jeg tror jeg blei så sjokka av det som skjedde og bare satt og nøyt det og roste masse, så jeg glemte helt å ri. Han gikk sånn i en halv-tre kvart runde på storvolta før vi var tilbake til normalen. Nei, det var ikke lenge vi holdt den, men den følelsen av at han faktisk kanskje begynner å få litt muskler til å bære seg selv bedre i galoppen, den var god! Jeg har følt litt at vi ikke har kommet oss så mye i galoppen som i skritt og trav, men i dag løsna det. Nå veit jeg at han kan, og det var en liten motivasjonsfaktor altså. Masse masse galopptrening fremover. Vi fortsatte å jobbe med å roe ned. Hadde en galopp til på andre hånda før vi virkelig roa helt ned og bare tøyde og bøyde i alle retninger i skritt og trav også ga vi oss. Treninga generelt var helt ok. Det at han løsna så mye i galoppen var kanon! Jepp, hestemamma er fornøyd!

Hjem igjen

Vi skritta ut av banen, henta kameraet og skritta hjem. Såklart kom den haglbygen mens vi var på vei hjem, og Janko var virkelig sinna på haglet. Han kasta på hodet og synes ikke det var noe morsomt i det heletatt. Heldigvis varte den bare et halvt minutt ellerno, og resten av veien var oppholdsvær. Klokka var fem da jeg var hjemme, så jeg tenkte å sette ut Janko igjen. Etter litt nærmere overveielse lot jeg han bare stå inne da han var svett, og det hadde begynt å hagle ute igjen. Lassi skulle også bli tatt inn hvert øyeblikk. Surra litt rundt i stallen og brukte litt tid på ditt og datt før jeg fôra Janko. Han var blid og fornøyd der han gomlet maten sin, så jeg sa natta til han og kjørte hjem for å se på filmen jeg hadde tatt opp.
0.0110
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0044
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • 01:19 - 17.02.07
  Så flott! Dere var skikkelig flinke på filmen! Ponnien jeg rir en del er veeldig glad i fart han også hehe. Veldig gøy, men man må jo jobbe litt også! Janko er kjempefin : )
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0038
 • Miraz

  23:24 - 03.02.07
  Så flinke dere var, han gikk fint da:) Flott film..
  mvh solfrid
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0034
 • liante

  20:03 - 03.02.07
  Du e så flink å lage filma du! :) Skulle ønske nåkken filma meg og e fikk til å lage så gøy film :P
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0031
 • christine

  17:09 - 03.02.07
  du har hestehår ndover beina, jeg har høy.
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0038
 • camillasr

  15:45 - 03.02.07
  kor eg finne filmen?!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0035
 • KirstiOgCo

  14:05 - 03.02.07
  SUper bra filklipp av treninge dikkans:) korleis får du te å laga sånne linka te windows mediaplayer? Må berre skryta litt øve kor bra du får klippene te å passa me musikken;)
  Fø meg so ser da no ut so da gjekk supert på banen;) nydli hest du hgar^^,
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0038
 • LadyLucifer

  14:02 - 03.02.07
  Janko er og blir utrolig flott! Kjempe fin film!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0077
0.0361

 • GulljentaOgMeg

  øhøhø, hvorfor er profilbilde foran headeren?? Me don't like!!

 • katrine89

  www.katrinefinstad.com

 • WilmaMii

  Wow, lenge siden jeg var her.. Skrevet en liten oppdatering fra 2014!

 • HaraldogAase

  Vi kan ihvertfall slå fast at påstanden min for snart fem år sidan stemmer. Tulla kan brukast til alt. No har ho nyleg vore på AEG, med far bak vogna

 • ceecilie

  Vi bare koser oss i skogen om dagen :)

 • 98Eline

  Til søndag skal jeg og Qludy ri Dressur for Lærke! wiii, dette blir gøøy!

 • Cassandra

  Til alle som har etterlyst en oppdatering: det ligger nå ute :-)

 • heg

  Takk til alle som har gitt gode råd og kommentarer! Det setter jeg stor pris på!

 • BrendliBest

  Stoor BB av vakreste kalde <3

 • SCamillaH

  Sjekk ut min nye blogg " Hva skjer i sommer?"!

 • Elise62

  På mandag ble vesla sluppet på sommerbeite Nr 2 ved Lillian Richstad, der vi har Lille My og Vesla. Bloggen kommer :D

 • Trine

  På lørdag kommer årets første BOOTCAMP-deltaker til oss! Nysgjerrig på hva det er for noe? Les mer på www.stallgaustad.no :)

 • --Katrine-

  Passer en 6 åring som kan like mye som en 4 åring. Moro :)

 • Marie

  Over 90 000 har nå vært inne på bloggen min om hest i trafikken. Håper mange har fått med seg budskapet! Og takk for at dere har delt:)

 • CarolineG

  Oppdatert bloggen min med en ny blogg.

 • Sukkerspinn

  Oppdatering om Zalo kommer, lever han sine siste dager nå?

 • Aramis

  Og hvis noen har lyst til å lage en header til meg - bare skrik ut!!!! Trenger virkelig ny header og blir bare supertakknemlig om noen har lyst;D

 • KjerstiJadd

  Når hesten gjev blanke i mykje hest og gira hest, mykje publikum, heliumballongar, tivoli og pipe-dyr, då er den vel ganske trygg, eller? Heia Katla!

 • LoveMissMabel

  Nå sitter jeg å ser på overvåkingskamera.Endelig har corona fått vokspropper .så føllinga nermer seg.upraktisk med stevne hele helga. krysser fingrene

 • mogi

  Nå har jeg hatt Sacha i over et år! Fikk henne den 4. August 2012, og holder på med en film fra tiden vår sammen:)

 • -Malen

  Nytt design på bloggen i et mer sommerlig tema! Ta gjerne en titt innom. &#9829;

 • Reksterberg

  Neineinei, nå hadde jeg skrevet et blogginnlegg (der jeg ikke fikk til å legge til bilder), og da jeg publiserte, forsvant alt! Haff!!

 • Inglis

  Nei, nå er jeg sur. Prøver å oppdatere bloggen om Stjernerittet med flere bilder, men det eneste jeg oppnår er at den blir ødelagt :-P

 • KristineM

  Motivasjons boost til tusen! Et år bloggfri, og snart tilbake! Må bare gjøre siste finpussen her inne først :D dette blir saker!!

 • -Sandra-

  Molly har mistet begge fremskoene og har rolige dager fremover siden hun er så sårbeint. Håper hovslageren kommer så fort som mulig :-)

 • Mearas

  Mearas betyr "hester" på gammelengelsk. Enkeltform "mearh". Så da passer det fint til Merra og meg.

 • Nina86

  Løvehjerte og Titan ble sluppet sammen på beite i går :)

 • Vanjar

  Lite tid til blogging og slikt, men det begynner å grønnes i gutta's skog og sesongen for "eating and walking" er godt igang ;-)

 • Heggvin

  Klar for stevne i dag med Bølla <3 Han har vært super å ri den siste uka så detta blir morro :D

 • -Varmblodsen-

  King står nå på beite og koser seg masse med de andre hestene fra stallen :D Lite med oppdateringer her inne nå for tiden!

 • Hulda

  Jøss, jeg har skrevet blogg!

 • pysa

  Juster ble kåret på hingsteutstilling i helga!!! Matmor er stolt som bare det :)

 • skr92

  Jubler over å ha nådd tallet 10000 i sidevisninger :D takk til alle faste besøkende, beklager for at det ikke har vært noe å lese på en stund

 • krisme

  Joda det er da liv i oss enda, men bloggerlysten er fraværende for tiden..

 • Ingfroy

  Jeg sliter med å få tid til alt jeg vil for tiden, men jeg må bare takke dere for alle de fantastiske kommentarene dere legger igjen i bloggen! <3

 • Miira90

  Jeg og Luna har flyttet til Solberg gård, og jeg jobber nå for Jonas Elvebakk! Kommer nok blogg etterhvert :D

 • Astrid-Romancy

  Jeg har litt problemer med bloggen, men oppdateringer kommer så fort det løser seg :)

 • paddaogkarine

  Jeg har fått meg ny hest!! Drømmehesten var plutselig min <3 Blogg ute!

 • PiaDigernes

  Jaja, skal ikke klage, vi blir nok vandt til det etter hvert :)

 • Muffins

  Instagram: lenejondahl

 • Zairit

  Ikke lenge igjen nå... :D

 • Ado00

  IKKE I BRUK!

 • Theaa

  I helgen startet jeg og Darius feltrittstevne. Egentlig kom vi på 2. plass, men grunnet menneskelig svikt ble vi fratatt plasseringen. Blogg er ute!

 • complett

  I dag fyller min fantastiske Mira år! Gratulerer med 16-årsdagen verdens beste <3

 • South-Gentelman

  Hmm, her var det mange forandringer.. Men kommer blogg ifra vår første uoffisielle utstilling

 • Albina-Asthor

  Hjemme fra Island, blogg kommer. :)

 • Ajax

  Himmel, første bloggen på nesten et par år, minus den om turen som endte med luftambulansetur, også rett inn på forsiden! :-o

 • Emsalin

  Hei. Vi lever fortsatt. Nyeste er at Emsalin ble mor i sommer til en hingst med navnet Nybråtens Mio som ble født 29.06.14

 • fay

  Hei sjelden innom her nå men rir en hest for ei venninne på tur en 5 år gammel vallak nwb som heter sagatuns cartwright :) stor gutt men fin type

 • Ingvildrh

  Har vore og klappa på eit fantastisk flott fjordhestføl! Godt med litt hestelukt på fingrane att :)

 • Lavendel

  Har virkelig den beste hesten på helfor :D

 • Enirthak

  HAr skrevet blogg for første gang på 1 år, men den kommer ikke opp. Matt.

 • IdaHexe

  Har oppdatert profilen min.. Kommer kanskje en blogg snart. :)

 • Whisper

  Har nettopp hatt tidenes beste rideøkt med Maia i dag! Lykke. :D

 • Blesir1999

  Har fortsatt hest - nå to - Einherji og min nye hest Frigg fra Eklespannet kjøpt august 2014.

 • katarina96

  har en litt opp og ned periode, men så hadde en super økt i går :D

 • FlickaMiriam

  Hadde min første dressurtime med Ladino idag! Var helt herlig, han var toppers!! Gleder meg til vår neste time, virkelig.

 • alicia95

  Gutten er fortsatt tilsalgs http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=45040410&editAd=true

 • WanPharao

  Grisen skal gå prøveløp i dag! Wooho :)

 • Winterborn

  Gleder meg masse til forsten ikke forsvinner om dagen, det er fantastisk å våkne til rima bakke om dagen!

 • Pondus von Hakadal

  GLAD JUL ALLE SAMMEN! :-D

 • Sultan

  Får ikke til med denne nye blogg greierne , tror jeg gir opp :p

 • presticemeg

  Fra tirsdag til torsdag skal jeg passe en islandshest! Blir herligt å komme på hesteryggen igjen! :D

 • Hestevenn1

  Etter en lengre pause fra blogg og hest.no, er jeg nå i gang igjen med blogging:). Mye som har skjedd siden sist...

 • LivJorunn

  Er på jakt etter eit kandarhovudlag med messingspenner (ikkje rundsydd eller "lakk"). Er det nokon som har til slags, eller veit om ein nettbutikk?

 • Lajn

  Er noen interessert i en give away på bloggen her? :)

 • trolljenta

  Endelig kjørt hest igjen... :)

 • HuginnFraFlaati

  Endelig er vi hjemme i Norge igjen! Nytt blogginnlegg om tiden etter vi kom hjem er ute:-)

 • Cathrin

  Drar om litt til Islandshest-VM i Herning. Jeg gleder meg! :D

 • Irinox

  Dere tuller, over 40k har besøkt min lille blogg! Tusen takk *hjerte*

 • Kosebamsen

  Den store nyheten var... *trommevirvel* ...vi flytter til England! Les mer http://kosebamsen.blogg.no/1376835203_6_r_med_verdens_flott.html

 • Maggisen

  Da starter ferden mot Kongsvinger for å besøke Inca, som har kommet ned hit fra Mo i Rana, om 30 minutter! Ååå så jeg gleder meg :D

 • Annfaery

  Da har jeg klart å påføre en hest gasskolikk i dag.. Og for de som lurer, en hest som sluker luft, kan faktisk få luftolikk :P

 • EftelandFestus

  Da har jeg begynt i ny jobb, og det er en drømmejobb! Jeg skal begynne å jobbe på Horze Drammen fra neste uke for fult, så dette skal bli spennende :D

 • ABye

  Da har Flo fått trimmet hovene sine. :)

 • Caspiangullet

  Da har endelig bloggen kommet om Holt Landbruksskole og bilder av en super baneøkt :D

 • -StallTorstuen-

  Da er åringsmærra påmelt til sitt fyrste kurs i helga, spanande:-)

 • elianneogstorm

  Blogg om hestens stabiliseringsmuskulatur er nå ute! Les den, og del gjerne egne erfaringer og tanker med meg! :D

 • Nathalieogalex

  Besøk min nye blogg! http://martineognathalie.com/

 • -Jenny-

  Astrix har kommet hjem til meg! Nå skal jeg ha han på prøve i en mnd! Er såå spent! Blogg med bilder og litt tekst ute! :D Starter på med blogging nå!

 • ceffylau

  ANBEFALES - Den forferdelige brannen! Sofie lagd en nydelig blogg om den forferdelige brannen: http://hest.no/blog/?blid=1142420 - Margrethe

 • -Erle-

  :)

 • ponnieier

  4 blogger på vei!

 • Berry

  30 000 besøkende, er det mulig!? Tusen, TUSEN takk!

 • tipsy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Andy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sveisen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Tanha-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nattrafn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Silje22

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cocktail

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Martesq

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • michella

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tello

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JOHANNE

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Silk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • saeta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Miamor

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MariaH

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --NoraogRikke--

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • galoppfrelsetdina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kristianneogco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Quidie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • A-n-d-r-e-a

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jania

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ulskaug

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Anne-Bellmann

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RF81

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Xxmaritax

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karin91

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Odin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lissim

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PonniMyggen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sigben

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • trineslindb

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CatanosGirl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • aneettee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karisma77

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SendiogGutten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fakhoor2006

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BodyFlame

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SigridogUffrei

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • elinew

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Silfurtoppur

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kristinalland

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Siljarm-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heyroll

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Morti_00

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mysil

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MartineL'Orsa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kjro95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Wanton

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -glendallonstar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • villevilde

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SNJ

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Chanell1993

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • danagull1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Frank

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IdaNikoline

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • dreamo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • camillaogmarco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LoneOline

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • liante

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Snipp

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Astridmn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Suzie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cammomille

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heidi7291

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HannaogHelge

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • yvva

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SiljeS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Huma

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lisava

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RamsViking

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ChristinaKicki

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarianneCG

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Ask-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • anitab

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IngridogLego

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tussi79

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ragnhilddybdal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • naturlighest93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sofiek

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Baloo3

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Trond

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GuroM

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Ingrid

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Saram

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rakelen93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kristine Sørensen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Solliolli

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cuco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Birre

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HolenVinter

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marieogrikke

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • annemarthee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • khador

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • gurvinao

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Henriette444

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TonjeOGhestene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TortindMarte

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Creluna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emotion

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • virkomona90

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TiramNorma

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BizarrTwin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MayogLaura

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Erik Sommer

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kamthaka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnakinSkygangar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jennie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CamillaFalko

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • STEVIEHEDEGAARD

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Whistlejacket00

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RenateSchnappy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Pandora99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnelovePedro

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kathrini

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MariaLotto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • anja86

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • camelon

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Falco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • svarteen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MaleneogHestene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AceAClassic

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ceccilie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jeenka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • idunn94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maren3milie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • svartsem

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hesteslaktern87

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • trollamor

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IdaogLinndipia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lykkeli

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AinaL

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sabine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnneC

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tinka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mokikk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GineOgJasmin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ninrosa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -SuWi-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Asti

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shmee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lundvar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emilie94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rebeccabr

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • solrun-mathilde

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • akb

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helen-Kristine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Volvonek

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Heart-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LuKa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cherrybaby1993

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lindy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NatalieS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • team-juel

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mbr

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Modesty

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Gompen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • elixir

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cool

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Romisen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heste-RIkke

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Synnovened

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hestekunst

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tildus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • steffenpower

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • islanshest-meg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jeanettee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Amaliesb

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sirikatrin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ingerid95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • cjustars

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hester123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmiliePuus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bestjar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • horsemad

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • abrogo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • megahest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Pegasus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kjersti

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SunnivaWest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PrinseN

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sunnivaha

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • miasofiee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • jarducogmadelen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ThaiogMeg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Agnethe-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • XxMariaXx

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Noblesse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Imperioso

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mariakristin03

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • eliinmariie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Aron

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lunsepuns

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • myworld3

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Analog-Kristine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Nina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Piloten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ina-hestane

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Chevaleresse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ltc

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Celiin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Martinus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JuliKristin2002

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Gunvor

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kristin4

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SkySpirit

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kurre

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hanneogrosalita

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Eikdokka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Madeleine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Annika81

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • irmelin321

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • svannis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • horsepower

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Monikk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bettina-Flip

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Casanova

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fabi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Team93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • alhh

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lucinda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lobke

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helene-Kimby

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Nina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BenogRosa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LeneLinnea14

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • missuniq

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lunatic

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • bosse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TulHa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tussi97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ponnitass

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fancypants

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CamillaSW

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kallenognikki

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Martine--

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Monica92

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maria01

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mirell

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IrishogMeg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • juliane14

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Christina-99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IdaKristine92

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ingelin96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tadaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • noralukas

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Treze-I

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Izarra

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mona

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StallFuruly

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Goodis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ulla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CoMtEsSe

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kerry

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nonik

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karoline92

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Superquick

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • horseprox

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • VindurogMarte

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PegasFoenix

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Thea-k97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mallne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rigmor

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Zitrus94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Trivallia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Quinto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ja9ta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Thea-Marie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LadyLucifer

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NinaBergum

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Etanec

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • OxhovdVictoria

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fridad

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.4299

0.0441

5.8089
i 0.0654
a 0.7017