Close

Logo

Det er 960 brukere på siden. 32 brukere er logget inn. Onsdag 25.11.2015 kl 11:08

2 år med Jonas

Jeg har nå hatt Jonas i to år, og jeg har blitt så ubeskrivelig glad i han. Han er blitt min beste venn. Her har jeg lagt ut en del filmer og bilder for å mimre litt fra tiden med han. 

Jonas da han kom til Norge, 5 år - ung og leken! 


Vårt første stevne.

I begynnelsen gikk alt veldig fint. Han kikket gjerne litt første klassen, men plukket premier ellers. På vårt 5. stevne deburte han i 120 hvor han gikk med ett filleriv i en stor 120 klasse. Strålende fornøyd etter at jeg selv ikke hadde ridd 120 på ett år. 


Ett av våre første stevner, L-stevne på SJR under Lag-NM. Her er vi i 110m, syns han hoppet utrolig fint allerede da.
Den første virkelig store oppturen på Jonas kom i Hallmesterskapet for 5åringer. Jonas gikk sin andre 120cm og var feilfri og ble nr. 5 i finalen! Dessverre hadde vi litt for mye feil de to første dagene, men gud hvor kjekt å ri feilfritt i finalen!
Unghestchampionatet på AEG - februar 2011.

Vårt første internasjonale stevne, Danish i Wilhelmsborg - Danmark i 2010.

Hadde et fantastisk landsstevne på Rogaland hvor Jonas debuterte i 125 :)
Deretter red vi noen stevner på Kolnes og Rosseland som begge gikk bra, og vi fikk flere premier. Vi vant også Norgesserien på Rogaland i 1.divisjon hvor Jonas gikk feilfri en stor og vanskelig bane: D

I Bergen nådde Jonas nye høyder! Under WCT debuterte vi i 130 cm, hvor han gikk feilfritt! Det var helt sykt, den lille loppen bare leket seg rundt som ingenting. Det var to syke helger, første helgen var han feilfri i 5 klasser, plassert i 4, og den andre helgen var han feilfri 120, 125 og 2 riv i 130. For et fantastisk stevne!

Et par uker etterpå reiste vi til Danmark på stevne, et stevne jeg heller aldri kommer til å glemme. Her red vi unghestklasser og de to første dagene var vi dobbel 0 i 115 og 120, litt tull i 120 tredje dagen, og siste dagen skulle vi ri vår tredje 130 og denne gangen på gress. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ALDRI har ridd en bedre runde på han og han fikk en helt syk sprett på gresset og vi red en fantastisk runde hvor kun den siste bommen falt i bakken.  Synd jeg ikke har noen filmer eller bilder fra den klassen.

Mot slutten av sommerferien drog vi Drammen for å ri finalen i Norgesserien. Vi hadde et fantastisk stevne hvor vi fikk 2., 3., og endte til slutt på 4.plass i finalen. Jonas var fantastisk fin i hver runde, og filmen under kan jeg se om og om igjen for jeg syns han hopper så fint her. Skulle gjerne hatt dette stevnet i reprise! :D

I oktober gikk min store barndomsdrøm i oppfyllelse, "målet" jeg aldri har turt å innrømme for meg selv at jeg hadde som mål, et av mine topp 10 "ting-jeg-må-gjøre-før-jeg-dør". JEG FIKK RI PÅ OSLO HORSE SHOW! Og ikke nok med det - men jeg kom hjem med sløyfe og plassering. Hvor vilt er ikke det? At de to siste dagene ikke gikk så bra spiller ingen rolle, min store drøm var gått i oppfyllelse, og på hedersplassen henger en stoor gul sløyfe som bevis på det :)Ettter det red jeg hallmesterskapet for 6åringer i Arendal, hvor han var stabil med 4 og 8 feil i 125 og 130 klasser. Var veldig fornøyd med han, syns han var fin å ri på, og det var bare småting som hang igjen.

Etter det avsluttet vi en fin og spennende sesong med å hoppe 170 på høydehoppingen på Lucia :D


Etter jul startet vi 2012 med noen D-stevner. Det var generelt lite stevner, og under L-stevne på Rogaland reiste jeg til Thailand, men fikk ridd første dagen hvor han var feilfri 120cm. Det eneste reisestevnet vi har vært på dette halvåret var Norgesserien i Bergen, hvor vi hadde en fin helg og fikk 2.plass i 1.divisjon.

Fra januar-april var vi lykkelige sammen, med to friske hester. Drømmen min har lenge vært å ha både Jonas og Galaktic på en gang, tenk å ha begge de to å ri stevner på? Jonas  en utfordring i de litt større klassene, og Galaktic som kunne cruise rundt i de små. Tirsdagskvelden jeg hoppet Galaktic igjen var jeg i himmelen. Men det skulle ikke vare lenge.

Onsdag morgen falt verden i grus. 


Jonas var syk. Han hadde vært det en stund, og han ble bare verre. Han var rammet av silosyken, en sykdom jeg aldri hadde hørt om før, og da jeg leste på nettet trodde jeg han helt sikkert måtte avlives. Jeg gråt hele dagen, øynene mine var hovne og røde, og bare tanken på å avlive min flotte, spreke og talentfulle unghest var uutholdelig. 

Heldigvis var det ikke så ille... Jonas var mildt angrepet, han kommer til å bli helt frisk. Men det tar lang, lang tid, og vi må ta det rolig lenge og starte fra scratch. Regner ikke med at han er ordentlig i gang før etter jul, men så lenge han blir helt frisk så er det greit.

Jonas har nå stått i 10 uker. Han er frisk og rask og SPREK! Lar ikke en sjanse til å ta en gallopp i paddocken gå fra seg, spiser godt, er blank og fin i pelsen og har også lagt på seg. Men han er enda ikke blitt bedre. Han overkoder hver dag, opptil 4 ganger på en kort tur :/ Og han overkoder så kraftig at folk som ikke har sett det før hyler høyt. 

Han gjør det på vei inn og ut av paddocken, og hver gang han tar et galloppraid. Han står med bandasjer ute, og han får allikevel merker inne om natten. Han går ustødig bak, og har vondt i ryggen. Jeg kan altså ikke si at han er så mye bedre, men han er heller ikke verre. Og så lenge allmentilstanden er så bra så er jeg happy. Kan ikke si han er glad, han er ganske frustrert over å ikke bli brukt. I dag skulle den trofaste hestepasseren hans ta konfirmasjonsbilder med han, og da hun skulle sitte oppå bukket han henne rett av, haha. Han går ute nesten hele dagene, og får mye stell, oppmerksomhet og gressing. I sommer håper jeg at jeg kan ta han med meg hjem så han kan få gå på beite. 

Jonas er min beste venn. Han har en fantastisk personlighet, han er så kul og morsom, en liten loppe og en duracell kanin, samtidig som han er så snill, god og kosete. Har gjennom disse to årene fått et helt spesielt forhold til han. Ingen hest kan jeg tulle så mye med og ha intern humor med. Disse to årene har gått fort, og jeg ser frem til enda mer tid med han. Elsker han <3 


0.1520
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0092
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • Kaaro

  21:01 - 08.09.12
  Åhhhhh... så nydelig han er, så gøy å se han helt opp i 130 klasse... Så flinke og vakre dere er :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0091
 • karolinosaurus

  08:59 - 08.09.12
  Herre, så fort tida flyr! Husker da du kjøpte han, og nå har det gått to år alt?! Håper han snart blir frisk igjen, så dere kan ha mange fine sesonger foran dere :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0119
 • StallDotcom

  16:52 - 02.07.12
  Krysser fingrene for at Jonas snart blir frisk! ;)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0064
 • --Katrine-

  14:47 - 02.07.12
  Husker jeg var så spent da du kjøpte Jonas. Hvordan bånd dere kom til å få etter alt du har vært gjennom med Galaktic, men jeg ser han har stjålt hjerte ditt :) Håper han blir frisk fortere enn det du ser for deg :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0092
 • Rodeo

  16:05 - 29.06.12
  For noen supre resultater og fantastiske stevner dere oppnådd sammen:D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Mettek

  22:54 - 21.06.12
  Riktig god bedring til den flotte hesten. Så alt for mange hester har fått denne sykdommen i år. Krysser fingre for at de finner årsaken slik at vi vet hva vi kan unngå til neste år.
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0032
 • helene-1993

  12:50 - 21.06.12
  Dere to er virkelig flinke sammen, og du har fått til utrolig mye med han! :) Synd han er blitt langtidssyk, får håpe det snart går fremover selv om det vil ta lang tid! Lykke til videre :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0092
 • CamillaFalko

  19:56 - 20.06.12
  Dere har jo hatt to supre år allerede! Og flere vil det nok bli. Jeg hadde serriøst ikke overlevd om hesten min hadde fått silosyken, jeg! Håper viiirkelig Jonas om ikke lenge er like frisk og rask som før slik at dere kan ri massevis av stevner og få flere plasseringer. Lykke til videre :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0092
 • -Sandra-

  14:34 - 20.06.12
  Denne bloggen var kjempekoselig å lese! Hørtes ut som at dere koser dere mildt sagt mye sammen, og det er så utrlig gøy å følge dere så mye fremover! Dere er kjempetøffe, og håper Jonas snart vil bli frisk! ♥ Klem Sandra & Nico ^^
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0091
 • LoveMissMabel

  13:36 - 20.06.12
  dere er i tankenene mine♥ dere som er så fantastiske sammen,dere var rett å slett i som 1 på sprangbanen. håper at han komemr seg snart slik at dere kan kose dere sammen igjen,frøken sprettball er i hvertfall tilbake og ruler banen :D:D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0092
 • RAL

  11:18 - 20.06.12
  Jonas♥ Håpe babien snart blir friske!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0083
 • Dronningen

  07:07 - 20.06.12
  Han høres ut som en fantastisk hest !! Håper han blir frisk etter hvert slik at det blir mange år til sammen :- )
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • Astrid-Romancy

  00:35 - 20.06.12
  Gratulerer så mye med 2 flotte år med Jonas, håper du får mange til! Krysser fingrene for at Jonas snart blir frisk igjen!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0033
 • Elinzen

  00:10 - 20.06.12
  Håper virkelig han blir frisk fort Maria - dere er utrolig flotte sammen!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0092
 • iingrii

  23:23 - 19.06.12
  For ein nydlig hest du har! Veldig kjekt å sjå kor langt dåke har nådd. Lykke til videre, og håper han blir heilt frisk! ☺
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0091
 • Bluelover

  23:07 - 19.06.12
  Kjempe fine bilder og filmer =) Nydelig hest du har :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0091
0.1500

 • WilmaMii

  Wow, lenge siden jeg var her.. Skrevet en liten oppdatering fra 2014!

 • maljan

  Wow, lenge siden jeg har vært her inne. Tiden flyr fra da man var 14 og hest.no var verdens beste nettsted! :-)

 • Riverina

  Vi venter og venter og venter på føllet. 12 dager over termin nå.. Nå kan det ikke være lenge igjen!

 • Tone92

  Vi har i dag testet boots, som gikk strålende! Blogg om dette og Simple System kommer etterhvert som tiden strekker til :-)

 • VillemoLady

  Vi er i full gang til 2015´s s stevnesesong! Skal prøve å få laget blogger fra hvert stevne :)

 • eeirinn

  Vel.. Ikke noe stor bedring på Akon, han er haltfri i skritt - men ikke i trav. Gir han noen mnd med fri, og evt inn på rønken. Følg oss på face! :D

 • HesteBloggeren

  Sykt! Tusen takk for enormt gode tilbakemeldinger, og ikke minst forsideblogg! Det betyr veldig mye!

 • Michelina

  Syk hest! Blir derfor dårlig med treninger og stevner i sommer...&#9829;

 • IdaFredrikke

  Stevneblogg ute:)

 • Luxury

  Skal begynne å ri Celinè litt, slik at eier av Wilca kan ri henne selv en stund, for å se om hun slutter å bukke :)

 • DelantraSunniva

  Selger salen min! http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=57872352 ta kontakt om du er interessert! :-)

 • CJG

  Rodeo gikk i dag igjennom vet sjekk, og er dermed solgt. Litt vemodig, men da blir det nye muligheter med ny forhest!

 • MA95

  Photoshooten med Blesa kommer ut straks! :)

 • --Katrine-

  Passer en 6 åring som kan like mye som en 4 åring. Moro :)

 • CarolineG

  Oppdatert bloggen min med en ny blogg.

 • pashmar

  Om to uker venter stevnedebuten for både Richenna og Prince Cotta! iik, det blir spennende, også meg i en dressursal da gitt..

 • Charliie

  Nå vet jeg på å få sko Charlie slik at vi kan trene for fullt! Ridebanen er tint, men ettersom Charlie ble så sårbent må det noen sko på :)

 • VictoriaTh

  Ny header :-) Ellers går det bedre med Pil, såret gror og formen er bra!

 • pinoccio-lover

  NY BLOGG: SHM ! :)

 • idahs

  Ny blogg ute, fremgang med stor F!:D

 • Nordset

  Ny blogg ute! En stor bildeblogg fra en liten sprangøkt på utebanen - våre første sprang ute i år faktisk. I tillegg er det bilder fra løshopping ;)

 • sloggisgutten

  Mitt navn er Camilla og jeg er 21 år. Jeg solgte my one and only her høsten 2010 fordi jeg skulle studere videre i Danmark. For tiden studerer jeg jus og rir nå og da når jeg får muligheten for det :) I mine junior/young rider år ridde vi i inn og utlan

 • EvitaogMistral

  Mistral har kommet tilbake og Nugget og jeg skal delta i Landsmesterskapet!

 • Mearas

  Mearas betyr "hester" på gammelengelsk. Enkeltform "mearh". Så da passer det fint til Merra og meg.

 • Nina86

  Løvehjerte og Titan ble sluppet sammen på beite i går :)

 • Mallaa

  Leyla er solgt <3

 • Astrid-Romancy

  Jeg har litt problemer med bloggen, men oppdateringer kommer så fort det løser seg :)

 • Premius

  Jeg har endelig fått meg ny hest!

 • PiaDigernes

  Jaja, skal ikke klage, vi blir nok vandt til det etter hvert :)

 • Magnum91

  Idag har jeg fått min klassifisering, og jeg er FH-rytter grad 3.

 • Celsius

  Høsten er på vei og jeg sitter på nettet og handler inn Høst og Vintergarderoben til hestene. Alltid gøy med nye dekken!

 • Elinzen

  Hvorfor kan ikke verden være slik at man kan putte den i lomma og ta den med seg til alle tider og peke på hvor man vil bo og livet man vil ha og VIPS

 • AnjaMoen

  http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=52557236 Hudick Speedcart selges h.b over 1500,- ved hurtig avgjørelse og avhenting .

 • bally

  Heihei :) Hest er best

 • fay

  Hei sjelden innom her nå men rir en hest for ei venninne på tur en 5 år gammel vallak nwb som heter sagatuns cartwright :) stor gutt men fin type

 • Fire-Bell

  Har lagt ut bilder fra AEG :)

 • EmilieCR

  Har ikke vært hesteeier siden januar 2012. Men rir og konkurrerer ennå. Kanskje jeg skal begynne å dele mitt hesteliv her igjen? :)

 • Siiliia-Lissy

  Har helt glemt å oppdatere med at oppsummeringsblogg fra stevnesesongen er ute :)

 • Blesir1999

  Har fortsatt hest - nå to - Einherji og min nye hest Frigg fra Eklespannet kjøpt august 2014.

 • katarina96

  har en litt opp og ned periode, men så hadde en super økt i går :D

 • Mina-s

  Har det bra i Nederland :)

 • alicia95

  Gutten er fortsatt tilsalgs http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=45040410&editAd=true

 • WanPharao

  Grisen skal gå prøveløp i dag! Wooho :)

 • VictoriaMP

  Fått meg forhest igjen, kommer ikke til å begynne å blogge igjen hashtagYOLO hashtagSWAG liksom

 • synzii

  Et halvt år i Australia går mot slutten og nå er det ikke lenge før jeg sitter på hesteryggen igjen! Gleder meg :)

 • *Marii*

  Er igang med Flakki, nyehesten. <3 Alt går så bra nå:)

 • --Iselin

  Endelig har hesten min fått behandling!

 • Ingii-97

  Endelig har Gafillio komt inn fra beite, og treningen mot utstillingen er i full gang! Fikk også ny ponni denne uka :)

 • TeamTulla

  Endelig har bloggen om stevnesesongen kommet ut, pluss en blogg om Piia-treninga. Også er vi satt opp på ventelista for start i 5års sprang under AEG!

 • Rodeo

  En rytter uten hest, som savner både hest, treninger og stevnelivet veldig!

 • MaiBrit

  En oppdatering med bilder fra Danmark er nå ute :)

 • Elina-Spirit

  En drøm har gått i oppfyllelse! 4.plass under Innendørs Norges Mesteskapet 2013! Tusentakk, verdens beste Tarusa <3

 • -maylen-

  Da stikker jeg til Barcelona i dag og blir der en uke! :D

 • Missdevil

  Da skal jeg og Mini på kurs i helga :) vårt aller første sammen :) kommer vel blogg, i mellomtiden kan du gjerne sjekke ut min siste bildeblogg :)

 • Woody

  Cally og Emma er skilt og Cally har flyttet tilbake til Drammen for å bli spranghest igjen :) Emma er 9 måneder nå!

 • Helga-ox

  Blogg ute av min nye Stjerne :)

 • mariannen

  Blogg fra helgas stevne er ute. Film kommer når jeg får satt meg ned med redigering! :)

 • --Andrea

  Blir nok veldig stille på bloggen nå da jeg har 0 motivasjon og Bell ikke er helt bra... Men følg meg på instagram "Norbelprinsesse" oppdateringer der

 • martinenemi

  Ble plutselig sittende å skrive det første blogginnlegget på fire år her inne! Hadde glemt hvor gøy det var å faktisk skrive en blogg :)

 • Nathalieogalex

  Besøk min nye blogg! http://martineognathalie.com/

 • Ramira

  Bella og jeg vant Haugesund Open Storetur, med 10 000kr i premie i helgen! Se siste blogg. :D

 • ludo

  Beklager for lite oppdatering. Vært på 10 klasse tur. Men pc'en må fikses litt på. Så kan ta litt tid før blogginga er helt på plass igjen :D

 • veca

  Beiteidyll for Ev&Knock de neste månedene <3

 • AmourDeCoeur

  Begynner og kjenne gleden av hest igjen !:D

 • -Erle-

  :)

 • macdust

  Shamrock er til salgs! http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=56852272&searchclickthrough=true

 • LittleImp

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Forrah

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stall-CB

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LilleMilla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ceskar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CriDe

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ida09

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Swiffa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmiliaU

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Julie87

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ulanda-Gulle

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MONSTER

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Liinis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nevada

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • UrsinaogTiril

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ekra91

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marri88

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • frida-quinto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MuffiNico

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Liise97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • siiilje

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -martejb-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AneBanan

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lisasj

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sjokoladekake

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heddaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • missuniq

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Goodis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • amigo-elsker

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Wolfi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • botnar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Geir

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bamsi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GimlyAthena

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • vagsbenjamin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • minplugg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Monique

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Vibeke

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • amyy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Wulfi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarenSofie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Sanne-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • minfriggen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shabbelabb

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Neiko-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tora1995

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KOR

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Askself

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mona80

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GudrunS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Siri-Eminent

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MinSecret

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • christiane

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Susanne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kathiponi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PernilleS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Farahegnii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ElNino

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • aneettee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stroka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -MarlinJasper-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LaginaogKatrine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PRJ

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cody

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • 0905camilla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ElsetPensjonat

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Synny

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Casilliero

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -astrid95-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lissa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RR-Ramioso

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mette

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Pellefelle

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • vaada

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • teamjohansen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SiljeH97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Celineee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Siljeen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IsisTign

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • remma13

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • caamilla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RagnhiiildH

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mallne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maxii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MartineH

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maggi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Tyrone-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StidsbjergsLoke

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Korean

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Min-Apollo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Eirin-Danilo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Diva-Betty

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MonicaSessa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • onefine1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Andreab

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • trineaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Teamjumping

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sandy95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elisabeti

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Aladin-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Amaliess

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Moonflower

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Chess

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • teamskeiseid

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ElmholtsYuma

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Agena

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Lise-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Ida--

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CierasMillenniu

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jessicag

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emma-Bea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • camillaogmarco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Coolaney

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Susiiie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JuneogLady

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Saram

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AninaE

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nadja95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sprangponnien

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AceAClassic

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NoraV96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CELIAS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • astridw

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HannaH

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CoolaneySir

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sara-meg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • astri-dovra

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linns96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GatyMin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Birgittec

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lefstad

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kristine-banzai

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kat94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shadowfax

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Piinky

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sugarcamry

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • chenok

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • horsegirl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MinReser

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bixi123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sunnygullet

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elisabeth-L

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Vinna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • margrethe

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • jegdiggerodin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MinNikita

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sviska

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lelleogvitta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cash-Borneo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LadyAngela

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BonAmiBally

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SaijaSkoglund

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Maria

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MinLat

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Babsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • larsoonlebauh

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cessen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ponnimamsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MargitOgRambo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StiineH

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HannaogVictory

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Anne-Kristine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Panito

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Suzett

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MissChristina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Anniesunny

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • jeanett01

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MildridKikki

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cieras-Siri

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • karinaxd

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Roma

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • christine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Vibeke94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Anne-Karin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bandit214

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • leahfoto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Modesty

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Zafiralover

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lonemarie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MiMistery

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tari

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TrickeyLady

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mathildehest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnetteHorpestad

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • theajah

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Team-Oestli

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AlfaValeur

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ceciliee95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • thyme

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • joy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Anine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KajaHoglund

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nattti

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • iduniris

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LoverBoy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -SigeunerinVDL

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lisava

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Hannah

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Drakula

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Tina-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Moonlight92

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KineND

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LineogFa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TT

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MyChessMate

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tornado

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Fair

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TatankaVSHelene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -winnie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ellenk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hamrar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heidirebecca

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MissKimberly

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lamiro

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cecilian94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GuroL

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Annhild

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ThereseSympony

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • L-Beck

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elinb

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MinDunya

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elinexd

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ida-justkidding

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stinaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Barrosogjulie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • idaliten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MinJoy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tirra

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MissDaisy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • armaany

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • stineo89

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tomboy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mariaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rebecca

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • odasivertsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emilie94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emmaaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • danagull1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Riikay

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Chief

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dollar-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Martinus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kariannek

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jubbisen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Calpe

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Thea-k97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • WHY

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fossar01

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KeibaDicenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • codykod

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Kaiser-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Felix

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lene25

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lisa-bluemist

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Christine-esdar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • jmii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hesta-jento

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • gullih

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Borkus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • annikenftw

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • UllVott

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lecheval09

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LinnTherese

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Evelyn1990

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CatrineG

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • emiliewood

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Romisen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KineDagsland

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KristiineMarie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marlenek

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karina-Hestene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -beate-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RedChery

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • moby

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tonydigger

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • oraika

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Synnnee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KajaF

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MaxLover

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Synnove

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linnrenee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dressurrytteren

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Martine-Moscan

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CathrineJohnsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Henriettesveen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MeJohnsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marita1995

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Susijenten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stina92

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StepOnYou

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • krista

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • High-Lander

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Trudeognae

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hamlet-Ricochet

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Alexandra-W

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Exelent

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RoxyOgAnna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Meg-og-hestene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Benedickteeee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • VetleEgeland

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MrVictor

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sigrid001

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marte08

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • cecilie-FS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TheaAlfa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tiny-miny

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hestediilla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Almaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hest-er-best-89

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karlsson

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Camilla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MataHari

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ingelin96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sanndra

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mirthe

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ministall1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarBaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • thalejinta1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FrkFjellestad

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnjaKlu

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • dokka-mor

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CamillaogLotus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HanneBeate

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bonette

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linitalitago

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lunch

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ingvild-bambi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TinaogBigBen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarianneCG

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • dreamo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AthleticLady

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BrieMoor

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emiloo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dressur-elsker

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SynneElskeLady

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SiljeWanilje

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Minhassel

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • H

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ponnien-min

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ma-to

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TTrude

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PiraCeline

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heidist

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RebeccaOgStar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ZevsogGeert

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dormonto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • helene-1993

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rakkiz

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Miichelle-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CianoOgKine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PrinseN

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Terny96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hanna-LA

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PonnisIngrid

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • myworld3

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Veronikam

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Martine-Martine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Enya96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hesteelsker1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sifri

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • akhal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -DixieStar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Brunmoy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • rebecka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • fkhagen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Living

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marenik

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NoraN

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hanne131

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Etanec

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • victoria-904

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bekka123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KarinaVikse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Missaakre

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rubina-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kjers

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • juliegr

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SerineHelenY

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • solveigzmi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HestenogLinda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ponnitusken

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MalinogPonniene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heera

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Abloggen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Leero

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • cardinal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SeamFoto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JuliKristin2002

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ctino

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • malinaellingsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lisa-Laura

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linnesg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Surprice

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EiraMii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Edition

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Eliserj

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Oddemann

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rebecca-Tino

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helene94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CecLie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kathrini

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lunalover

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ninni-pinni

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • superida

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • andrea0025

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ceciilina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SolveigM

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Janne-1980

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RebeccaS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LeneD

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rakelen93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kew01

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ponni-auro

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bittenmi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • idatoft

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Synneee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Roy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • VictoriaVikstol

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helene1994

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • caroline89

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • maritagp

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MajaGeorgine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lisaaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rexx

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Noblesse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JmD

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • shorty88

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lena-Honey

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MissMassi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Eline93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • anne91

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Charlottexxx

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FabioLove

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tyrone-Crystal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • emily22

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marie93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Apache95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Madura

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SunnivaogPrins

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Diana

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mikeylin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mariahm

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jorun-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mille9

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marit-Hvinder

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Charlottee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ponnzi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Penelene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LODI2001

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Pippi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mirellan

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarteCe

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Charmor

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Iris-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nicki

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Princess

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • syrdals-troll

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maddie-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LinneaT

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lill-mayal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kritis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maritaaa94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AbbedinoNordan

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • malaysia96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elisabeth-Miranda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • camka98

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hestefreak97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Malin-Dalen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HaNa94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StineLarsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Goliat

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heltene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jotimapi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rocco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Charles

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Quiinto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • maca

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Alexandra

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mammuz

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Carina_95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Chandler

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Masaj

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Drifandi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marthe-97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • eyuma

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mariellroal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StallFuruly

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CandyBoy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Juliiet

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Helena

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Starbucks

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • c

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Pandora99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tuvaogponni

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • celiaponni

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Royal-Valley

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmmaMarie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kaadnevik

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • newbochco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KjerstiBecky

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • krisseponnien97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karo93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HeleneVSTatanka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Telastra

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Travbloggen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FINO

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • A-n-d-r-e-a

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rainbow-panic

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Larseen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linepine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Barbie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • astoria

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Maren

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shetlandspony

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BetinaSofie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karisma77

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.8125

0.0318

7.8419
i 0.3599
a 0.6916